Spray Tan Velden

De Tanning Specialist in Velden!

Tips

Voorbereiding

Het is van groot belang om minimaal 24 uur voor de behandeling je huid grondig te scrubben, met voorkeur met een product dat niet gemaakt is op oliebasis. Door de huid goed te scrubben, verwijder je dode huidcellen, waardoor je een mooiere huid krijgt.

Tevens zal dit de duur van het kleurbehoud aanzienlijk verlengen! Eventueel ontharen kun je het beste 24 uur vóór de behandeling doen, tenzij je harst. Dit moet nl. minimaal 48 uur vóórdat de tanning plaatsvindt.

8 tot 12 uur vóór de behandeling mag je je douchen, maar niet met oliehoudende producten. Ook mag je 8 tot 12 uur vóór de behandeling geen bodylotion of olie op de huid gebruiken.

Minimaal 1 uur vóór de behandeling make-up met water van de huid verwijderen. Mascara mag blijven zitten. Gebruik geen deodorant, aftershave, eau de toilette en/of andere parfumhoudende producten vlak vóór de behandeling. Neem loszittende kleren mee, liefst geen spijkerbroek. 

Nazorg

Direct na de behandeling mag je onder GEEN beding met water in aanraking komen. Handen wassen, door de regen lopen of ander contact met water veroorzaakt direct witte vlekken op de huid en wordt daarom ten zeerste afgeraden.

Na 8 uur mag je je met milde douchegel douchen of baden. (Er is ook speciale lotion waar je sneller mee mag douchen. Deze wordt vaak gebruikt bij tanningparty's die 's avonds plaatsvinden)

Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit louter overtollige spray tan. Dit gaat niet ten koste van de bruine tint.

Gedurende 5 dagen wordt aangeraden om na elke douchebeurt de huid in te smeren met een bodylotion. Deze mag van je eigen merk zijn. De consulente heeft ook een mousse welke de kleur beter behoudt.

Voor een optimaal kleurbehoud kun je tussen de 6e en 9e dag de behandeling herhalen tegen en gereduceerd tarief. Prijzen en kortingen kunt u hier  vinden.

Andere Zaken

Zwemmen en Sauna

Door veelvuldig te zwemmen in chloor-water en/of bezoeken aan sauna's, zal de verkregen tint sneller kunnen vervagen.

Zonnen en bescherming

In de eerste paar uur na de behandeling kun je extra gevoelig zijn voor de zon. Na een behandeling ben je NIET beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon of zonnebank. Je kunt gewoon een zonnebrandcrème gebruiken. Zonnebaden is echter wel bevorderlijk voor het behoud van de bruine kleur.

 

 

 

Bellen
Info