Spray Tan Velden

De Tanning Specialist in Velden!

Veel gestelde vragen

Wat is Spray Tan?
Zie info.

 


Word ik niet oranje?
De spray vloeistoffen, die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende vloeistoffen voor alle huidtinten. Er wordt individueel gekeken naar het type en de teint van de de klant en tevens wordt er goed geluisterd naar de wens van de klant. We adviseren u altijd het beste rekening houdend met het type huid, kleur haren en het seizoen van het jaar waarin we zitten.

Krijg ik geen vlekken of strepen?
Door de fijne verneveling kan het in tegenstelling tot een crème nauwkeurig en in kleine hoeveelheden op de huid worden aangebracht, waardoor er geen strepen of vlekken ontstaan. Wel moet u opletten dat u niet in contact met water komt na de spray tan.

Is de Spray Tan voor iedereen geschikt?
De tanning is over het algemeen voor iedereen geschikt. Dus ook mensen met bijvoorbeeld bultjes, pigment aandoeningen, zonne-allergieën of huidkanker mogen worden getand. Zie info in welke gevallen wij het afraden.

Kan ik na de behandeling in de zon?
In de eerste paar uur na de behandeling kun je extra gevoelig zijn voor de zon. Na een behandeling ben je NIET beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon of zonnebank. Je kunt gewoon een zonnebrandcrème gebruiken. Zonnebaden is echter wel bevorderlijk voor het behoud van de bruine kleur.

Ik ga trouwen, hoeveel dagen van de voren kan ik het beste een afspraak maken?
Om alle risico's te vermijden is het beste om 2 of 3 dagen vóór de bruiloft een afspraak in te plannen. Dan is je teint op haar mooist en loopt je ook geen risico op vlekjes op je jurk.

Kan ik zwemmen en naar de sauna?
Door veelvuldig te zwemmen in chloor-water en/of bezoeken aan de sauna's, zal de verkregen tint sneller kunnen vervagen.

Bouw ik door Spray Tan een bruine kleur op?
Ja, wanneer je regelmatig een behandeling ondergaat, helpt dit om je kleur te verdiepen en de duur van je teint te verlengen.

Na hoeveel dagen kan ik weer een Spray Tan behandeling boeken?
Na ongeveer 6-8 dagen voor een dieper en mooier kleur resultaat.

Wat moet ik doen vóór de behandeling?
Zie Tips voorbereiding.

Krijg ik de Spray Tan uit mijn kleding en beddengoed?
Ja hoor, de vloeistof hecht zich alleen aan je huid. Zelfs op spierwit beddengoed houdt je geen blijvende vlekken.

Kunnen mannen zich ook laten tannen?
Ja, ook bij mannen wordt veelvuldig Spray Tan gedaan.

Zijn er producten die de Tanning verlengen of onderhouden?
Ja, er is een bodymist, welke u kunt gebruiken voor het hele lichaam, maar het vaakst wordt gebruikt voor het gezicht. Deze is om de kleur op te frissen. Maar er zijn body mousses van hetzelfde merk als waar de Tanning mee gedaan wordt, die een teint geven, nadat u deze opsmeert. De consulente heeft deze altijd op voorraad en u kunt ze ook bestellen in de webshop! Tevens kunt u ze bestellen via het aanvraagformulier.


Bellen
Info